Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 23 maart 2016

Wij zoeken nieuwe leden

Wij willen dat het politieke landschap in Nederweert verandert: meer inspraak voor de burgers en meer aandacht voor duurzaamheid en leefbaarheid. Om deze verandering gestalte te geven is er volgens ons een nieuwe politieke beweging nodig in Nederweert. Iedereen is welkom om met ons van gedachten te wisselen en mee te denken. Waar moet er volgens u gebeuren in Nederweert? Wij gaan graag met u in gesprek hierover.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar mensen die zich actief voor D66 Nederweert willen inzetten. Dit varieert van meedenken en meebeslissen over onze politieke visie tot het voeren van campagnes. Leden kunnen ook bepalen hoe de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen eruit ziet en zelf ook verkiesbaar zijn voor de gemeenteraad namens D66.

Wij hopen u snel een keer te zien op een van onze bijeenkomsten. Voor meer informatie mail naar info@d66nederweert.nl