Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 17 oktober 2016

Martin van Montfort nieuwe voorzitter D66 Land van Weert

Afgelopen zaterdag is Martin van Montfort verkozen als nieuwe voorzitter van D66 Land van Weert. Scheidend voorzitter Bert van Wijk draagt het stokje met vertrouwen over. De afgelopen jaren is er door Bert van Wijk een goede basis gelegd voor D66 Land van Weert met een solide bestuur en een sterke fractie. Na 50 jaar actief te zijn geweest voor D66 in verschillende rollen is het tijd voor Bert om een stapje terug te doen en van zijn welverdiende rust te gaan genieten. D66 is hem enorm dankbaar voor alles wat hij voor de partij gedaan heeft.

 

Martin van Montfort zet de door Bert van Wijk ingezette lijn graag voort. Martin heeft al geruime ervaring binnen D66, voornamelijk als bestuurslid van de jongerenorganisatie van D66, de Jonge Democraten, op lokaal en landelijk niveau. Martin heeft als hoofddoel  om een succesvol resultaat te behalen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in Weert en Nederweert. Ook wilt hij de samenwerking gaan verbeteren met de buurafdelingen. Hiervoor zullen we veel werk voor moeten gaan verzetten, maar met het huidige bestuur en fractie moet dit gaan lukken.