Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 27 juni 2017

Martin van Montfort verkozen tot lijsttrekker D66 Nederweert

Martin van Montfort is door de leden van D66 Nederweert unaniem verkozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Martin is 27 jaar en komt uit Nederweert. Hij is werkzaam als trainee voor RichtingZuid, een samenwerking van de Provincie Limburg en 8 gemeenten. In die hoedanigheid is hij nu verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe privacywetgeving bij de Gemeente Kerkrade.

Al enige jaren is Martin actief binnen D66 en haar jongerenorganisatie de Jonge Democraten. Al vanaf 2011 heeft hij zich in diverse functies, variërend van penningmeester in het landelijk bestuur tot congresvoorzitter ingezet voor de Jonge Democraten. Voor zijn uitzonderlijke inzet en verdienste kreeg hij eerder deze maand op het congres in Rotterdam de befaamde Jan-Willem Bertens Award uitgereikt. Sinds oktober vorig jaar is hij ook voorzitter van het afdelingsbestuur van D66 Weert-Nederweert

D66 Nederweert is in het najaar van 2015 opgericht en heeft op dit moment dus nog geen zetels in de gemeenteraad. Met een enthousiaste snelgroeiende en relatief jonge groep wordt nu gewerkt aan de opbouw van de nieuwe partij. Gestreefd wordt naar 2 à 3 zetels bij de gemeenteraadsverkiezingen. Heb je interesse om mee te denken met D66 Nederweert? Meld je dan via martin.vanmontfort@d66nederweert.nl.