Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 4 oktober 2017

Leraren getrakteerd met taart

In het kader van de Dag van de Leraar hebben we de juffen en meesters op alle basisscholen in Nederweert getrakteerd op taart. Hiermee willen we hen in het zonnetje zetten.

Met deze actie willen we onze waardering uitspreken voor de bijdrage die de leerkrachten leveren aan de ontwikkeling van de kinderen in Nederweert. De afgelopen jaren is de werkdruk van leerkrachten in het basisonderwijs enorm toegenomen. Zij wijzen daarbij vooral op alle administratieve rompslomp die er de afgelopen jaren bovenop het lesgeven bij is gekomen. “Als D66 Nederweert gaat basisonderwijs ons aan het hart. Wij steunen de leerkrachten in hun strijd om minder werkdruk, meer onderwijsondersteunend personeel en kleinere klassen. Zorg dat leerkrachten weer vooral kunnen doen waar hun passie ligt, namelijk lesgeven.” aldus lijsttrekker Martin van Montfort.