Steun ons en help Nederland vooruit

Dyon van Hugten

Lid

29 jaar

Nederweert

In de zomer van 2015 ben ik afgestuurd aan Fontys Sporthogeschool te Eindhoven. Hier heb ik de opleiding Sports & Movements gevolgd. Na het afronden ben ik toegevoegd aan de technische staf van Basketball Academie ...

In de zomer van 2015 ben ik afgestuurd aan Fontys Sporthogeschool te Eindhoven. Hier heb ik de opleiding Sports & Movements gevolgd. Na het afronden ben ik toegevoegd aan de technische staf van Basketball Academie Limburg. Bij het regionaal talenten centrum voor getalenteerde basketballers ben ik verantwoordelijk voor de fysieke leerlijn.

Vanuit mijn persoonlijke ervaringen in de sport ben ik me de afgelopen jaren steeds meer gaan verdiepen in de politieke standpunten op dit gebied. Ik ben er van overtuigd dat sport en bewegen sterk bijdraagt aan een gezond en gelukkig leven.  Beweegmomenten moeten worden aangeboden voor jong en oud. Waarbij gymles weer een belangrijke factor moet worden binnen het onderwijs, er moet een goede link komen tussen onderwijs en verenigingsleven. Ook voor ouderen is het belangrijk om in beweging te blijven.

D66 is een partij die naadloos aansluit op deze idealen.