Steun ons en help Nederland vooruit

Jos Smeets

Voorzitter afdelingsbestuur

61 jaar

Nederweert

Het politieke landschap staat wereldwijd op de kop waarbij opportunisme én populisme de boventoon lijken te voeren. Dit heeft mij doen besluiten om politiek actief te worden. Niet aan de zijlaan staan maar meedoen. Niet schreeuwen maar bijdragen aan oplossingen. Dat is mijn uitdaging. Van nature ben ik ervan overtuigt dat de mens tot veel in staat is mits er een omgeving is waar groei mogelijk is. Bij D66 vind ik diezelfde overtuiging terug in hun standpunten. Leven in een omgeving die veilig is én mensen kansen biedt met verantwoordelijkheid voor het nú én de toekomst.

In Nieuwenhagen (Landgraaf) geboren en getogen om in 1986 in Nederweert te komen werken en wonen. Sinds 1996 zelfstandig ondernemer, begonnen als ZZP’er en sinds 2002 directeur/eigenaar van mijn huidig bedrijf. Als burger, medewerker én uiteindelijk als ondernemer ben ik in aanraking gekomen met veel facetten van onze samenleving. Met de opgedane ervaring wil ik graag een bijdrage leveren aan het op de kaart zetten van D66 en haar ideeën in de mooie gemeente Nederweert.

Ik vind het mooi dat wij voldoende jonge, ambitieuze leden hebben. Aan hun is de toekomst. Mijn generatie is aan hun verplicht ervoor te zorgen dat zij ook een volgende stap kunnen maken in scholing en persoonlijke ontwikkeling. En dat in een veilige én gezonde wereld.

Meer van Jos Smeets