Steun ons en help Nederland vooruit

Kyll Bruijnaers

Raadslid

29 jaar

Budschop

In januari 2016 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Hier heb ik het masterprogramma Management of Learning gevolgd. Na het afronden van deze studie ben ik weer terug naar Nederweert getrokken. In september 2016 ben ik gaan werken bij de Provincie Limburg.

Ik ben altijd erg actief geweest in het lokale verenigingsleven. Zo ben ik al vele jaren lid van basketbalvereniging Jumping Giants. Bij de basketbalvereniging speel ik zelf recreatief basketbal en geef ik training aan een jeugdteam. Daarnaast ben ik in 2012 gevraagd om toe te treden tot het bestuur, dit doe ik sindsdien met veel plezier.

Mede geïnspireerd door mijn huidige activiteiten en door veranderingen in onze samenleving wil ik me nu politiek inzetten voor onze gemeenschap. D66 sprak mij met name aan omdat ze streven naar een duurzame en harmonieuze samenleving. In deze beoogde samenleving kan men vertrouwen op de eigen kracht van mensen en worden prestaties beloond en welvaart gedeeld. Vanuit mijn persoonlijke normen en waarden wil ik een zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving. Mijn streven is daarbij niet minder dan om voor mensen het verschil te kunnen maken.

Mijn keuze voor D66 was dus een vrij eenvoudige.